Tectonas styrelse

Johan Skålén, VD och styrelseledamot

Johan Skålén är grundare av Tectona och har erfarenhet av internationella affärer och har förvärvat och förmedlat olika mark- fastigheter utomlands på sammanlagt över 1 500 hektar. Han har även grundat bolaget Black Earth East AB som driver och förvärvar jordbruk i Östeuropa. Johan Skålén är utbildad ekonom från Handelshögskolan i Göteborg med analytisk inriktning samt sjöbefäl från Chalmers. Johan Skålén äger direkt och indirekt 3.587.985 aktier i Bolaget motsvarande ca 33,5 %.


johan@tectona.se

 

Jason Tummings, styrelseordförande

Jason Tummings  är civilekonom med inriktning finansiella placeringar. Han har arbetat i både USA och Sverige med kapitalförvaltning och är nu delägare i flera verksamheter (däribland Tectona Capital AB) både som passiv och aktiv ägare. Jason Tummings arbetar aktivt med egna finansiella placeringar och investeringar. Jason Tummings äger direkt och indirekt 360.000 aktier i Bolaget motsvarande ca 3,4 %.
jason@tectona.se

 

Bengt Thorn, styrelseledamot

Bengt Thorn är en framgångsrik företagsledare och har mångårig erfarenhet inom PR, marknadskommunikation och varumärkesfrågor för en rad uppdragsgivare som befinner sig både i B2B och B2C. Han är grundare och ägare till Thorn Reklambyrå i Helsingborg med 7 anställda. Bengt Thorn äger via bolag 547.500 aktier i Bolaget motsvarande ca 5,1 %.
bengt@tectona.se