Styrelsen på plats i Panama

I början av oktober fanns hela styrelsen för Tectona Capital på plats i Panama. För Jason Tummings var det första besöket här. Hans kommentarer om resan är bl a följande: ”Panama är imponerande och generellt bättre än vad jag trodde. Tunnelbanan i City är mycket finare än i Stockholm. Staden påminner lite om Bangkok med mycket höghus, folk och trafik. Fortfarande finns det mycket kvar att göra och allt kan bli bättre. Det finns därmed en stor uppsida med Panama. Man ser ingen extrem fattigdom. Människor har jobb och en positiv attityd.”

Styrelsen gjorde ett studiebesök på börsen i Panama. Börsen här är fortfarande relativt illikvid men de senaste åren har volymerna ökat mycket kraftigt. Styrelsen för Tectona vill undersöka möjligheten att på sikt även erbjuda möjligheten för investerare att ta del av Panamas börs.

nyhet-styrelse-panamaFr v. Bengt Thorn, Jason Tummings och Johan Skålen.